FAQ

Q: Hur ofta behöver jag olja mina Clipper -blad? 

För att säkerställa att du får liv och prestanda ur din klippare rekommenderar vi regelbunden oljning. För att olja ordentligt bör enheten hållas på ett sådant sätt att knivarna är nedåtgående. Med klipparen eller trimmern igång, dosera 2-3 droppar olja över det övre bladet (använd endast Wahl Clipper-olja! Andra oljor kommer att tugga upp bladen.) Torka bort överflödig olja så att den inte rinner in i motorrummet. Olja i motorrummet kommer så småningom att skada motorn. Kniven ska oljas efter rengöring med hygienisk spray. Clipper ska oljas in vid varje användning.

Q: Hur ofta behöver jag olja mina Trimmerblad? 

För bästa resultat, lägg en eller två droppar Wahl -klippolja på bladen endast vid behov, eller ungefär en gång i månaden för konsumentprodukter eller en gång om dagen för professionella produkter. När du smörjer din trimmer, slå på trimmern, håll enheten med knivarna nedåt och pressa en eller två droppar olja på bladen. Torka bort överflödig olja med en mjuk trasa. OBSERVERA: ÖVERSKRID INTE FÖR OLJA, Överdriven oljning eller applicering av vätskor kommer att orsaka skador om de får sippra tillbaka i motorn.

Q: Hur ofta behöver jag olja mina blad? 

För att säkerställa att du får liv och prestanda ur din klippare eller trimmer rekommenderar vi regelbunden oljning. För att olja ordentligt bör enheten hållas på ett sådant sätt att knivarna är nedåtgående. Med klipparen eller trimmern igång, dosera 2-3 droppar olja över det övre bladet (använd endast Wahl Clipper-olja! Andra oljor kommer att tugga upp bladen.) Torka bort överflödig olja så att den inte rinner in i motorrummet. Olja i motorrummet kommer så småningom att skada motorn. Kniven ska oljas efter rengöring med hygienisk spray. Clipper ska oljas in vid varje användning. Trimmare ska oljas in en gång om dagen eller efter flera gånger.

Q: Min trimmer är utanför garantitiden kan jag få den reparerad? 

Ja, vi tillhandahåller ett service där vi reparerar och servar. Se SERVICE för mer info.

Q: Min trimmer verkar dra i håret snarare än att klippa det - betyder det att jag behöver nya blad? 

När dina knivar börjar dra i håret är det första du ska prova att applicera två droppar clipper -olja på bladen och testa klippningen igen. (Olja smörjer bladen och låter dem springa med rätt hastighet och säkerställa bättre klippning. Det hjälper också Clipper att köra svalare. Om dina klipparknivar fortfarande drar i håret måste du byta ut dina blad eller alternativt få dem slipade.